lauantai 22. huhtikuuta 2017

Välitarkistus ja kylmänväreet

Eilen siis poikkesin pitkästä aikaa Hymysuussa moikkaamassa Mannista. Esitin huoleni, että oikea kulmahammas ei pysy vauhdissa mukana, mutta onneks Jarmo oli eri mieltä. Tällä kertaa kuitenkin tehtiin varoiks jotain, mitä ei olla aikasemmin tehty, eli hiottiin muutamaa väliä hiukan, että hampaat mahtuu paremmin liikkuun. HYAYAAAAAATSIKASAIJAIAJAI !!! Hitto kuinka inhottavalta voi joku tuntua. HYI ! En tarkkaan nähny, mutta musta se oli sellanen ihan pieni "hiomapaperiliuska", joka siis ujutettiin hampaiden väliin ja sit vaan liikuteltiin siellä. Päätä en siinä kohtaa uskaltanu ruveta liikuttaan, mutta kädet ja jalat huito kyllä senkin edestä. En tiedä et eikö se kaikista sit muka tunnu niin kamalalta, koska samalla ku huidoin menemään ni Manninen totes avustajalleen että "jaaha, tää ei tykkää hiomisesta" ja naureskeli päälle. Kiva. :D Mut siis voi olla, et kaikista se ei sit tunnu inhottavalta. Mulla tuli kylmänväreitä vielä pari minuuttia hionnan jälkeenki.
Mutta siis hampaat liikkuu  ilmeisesti niinku pitääki. Seuraava käynti on 1.6, jolloin juuri tohon oikeeseen kulmahampaaseen lisätään kiinnike, ja sen jälkeen on enää kolmet kalvot. Nyt vaan Mannisen kiireiden vuoks sain tosiaan ajan vähän pidemmälle mitä piti, ja seuraavat kolme kalvoo tulee oleen suussa 12 päivää per kalvot sen kymmenen päivän sijaan. Mutta eipä toi oo iso viivästys.

Tajusin tossa että sitä en oo varmaan missään kohtaa huomannu edes sanoo, että ennenkun sain ensimmäisiäkään kalvoja suuhun, sain sähköpostin kautta linkin ja salasanan sellaselle sivustolle, jossa näkyy suunnitelma mun hampaiden suhteen. Sieltä siis näkee kalvo kalvolta että miten hampaat liikkuu. Nappasin muutaman tosi hyvälaatusen kuvan puhelimella koneen näytöltä, joista näkee mitä meinaan. Kummassakin kuvasarjassa ylhäällä lähtötilanne, keskellä tilanne nyt (kalvot nro8) ja alhaalla valmis rivistö. Aika hyvällä mallilla siis ollaan jo !
Seuraavat kuvat hampaista nappaan varmaan tossa viikon päästä kun kalvot nro 9 on kerenny olla pari päivää suussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti