tiistai 2. toukokuuta 2017

Kalvot nro. 9

Suussa hengaa tosiaan jo kalvot nro 9/14. Viikon päästä vaihtuu seuraavat. Näiden kalvojen aikana on ekaa kertaa alotuksen jälkeen oikeesti vähän jopa särkeny hampaita. Oikee kulmahammas on jomotellu välillä ihan huolella, mutta sehän meinaa vaan sitä, että se liikkuu. Ja on juurikin sama hammas, mistä olin huolissani, että pysyykö vauhdissa mukana. No, jos ei oo pysyny niin nyt tuntuu ottavan muita kiinni..
Onneks kesä lähestyy kauheeta kyytiä, eikä tarvi käydä koulussa joka päivä. Ällöttää pestä niissä yleisissä vessoissa hampaita aina ruoan jälkeen. Ja syksyllä kun koulu jatkuu, ei oo enää kalvoista tietooka ! Viime käynnillä kysyin myös Manniselta, että mitä viimisten kalvojen jälkeen. Vaihtoehtojahan on siis ainakin retentiolanka tai öisin pidettävät kalvot. Oma toive on, että kun oikominen on ohi, ei tarvis enää käyttää minkäänlaisia kalvoja tms. Ylipäätään mitään mitä pitää laittaa suuhun ja ottaa sieltä pois. Toisinsanoen se lanka olis mun oma toive, jonka pitäis kuulemma onnistua, koska oikominen on kohditunu lähinnä etuosaan hampaita. Lankaa pitää vaan tarkkailla huolella, ettei se pääse irtoomaan.
Napsasin myös uudet kuvat tänään.


Kyllä ne sieltä tulee, hitaasti mutta varmasti. Tuntuu vaan, että edestä katottuna hampaat ei oo liikkunu mihinkä. Kunnes vertailin alotuskuvaan.. :D


Alotuskuva on otettu etukameralla, kuten näkyy. Mutta kuitenkin näkee, että onhan ne hampaat liikkunu niin, että edestäkin näkee eron. Etuhampaat on suoristunu ja kulmahampaat on selkeesti liikkunu etuhampaiden takaa pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti