maanantai 17. huhtikuuta 2017

Puoliväli paukkuu !

Eilen oli siis tasan puoliväli, mutta tänään sain vasta kotoo seuraavat kalvot käsiini. Nyt siis menossa kalvot 8/14. Aika menee uskomattoman äkkiä.

Oon aina miettiny, että kattooko ihminen muista ihmisistä sitä osaa, mihin ei oo itsessään tyytyväinen? Koska ite oon aina kiinnittäny muiden hampaisiin huomioo ja kadehtinu niitä, kun omat on ihan perseestä. Nyt vaan se kadehtiminen muiden hampaista on onneks vaihtunu siihen, että mietin että enää pari kuukautta niin mullaki on ihanat ja nätit hampaat. Tähän kuuluis nyt perään sellanen sydänsilmänen hymiö.. :D Toivottavasti tää ei vaan karkaa ihan käsistä sit ku saan tän operaation loppuun, ku nyt oon alkanu haaveilla että ottaisin perään vielä hampaiden valkasun ja hammaskorun, kun kerran vihdosta viimein on sellaset hampaat joita haluaa esitellä.. Will see.
Loppuun vielä kuvat tän hetken tilanteesta.


Kyllä siellä vaan liikettä tapahtuu ! :) tuntuu vaan turhauttavalta välillä, kun edestä muutos ei oo vielä huomattava, vaikka kulmahampaat onki ihan selkeesti liikkunu jo melkein omille paikoilleen. Ja perhantaina on taas aika Manniselle, jossa tsekataan että kaikki liikkuu niinku pitää ja saan varmaan kahdet viimiset kalvot jo kotiin jemmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti