perjantai 10. maaliskuuta 2017

5 viikkoo takana

Eli 35 päivää. Eli yks neljäsosa. Eilen olis ollu se päivä, kun kolmannet kalvot vaihtuu neljänsiin, mutta jouduin vaihtaan ne jo sunnuntaina, kun kolmoset joutu epähuomiossa roskiin. Ja sen jälkeen siihen päälle oli kaavittu jo ruoanjämiä. En ruvennu kaiveleen niitä sieltä. Joten neljännet kalvot on nyt neljättä päivää, ja pidän näitä nyt sit siihen asti kun pitäiski, eli neljätoista päivää kymmenen sijaan.

Suurempia särkyjä ei edelleenkä oo ollu, ihme kyllä. Hampaat oli taas hiukan arat pari päivää kun vaihto uudet kalvot, mutta ei muuta. Torstaina kävin moikkaan Mannista. Istuin tuoliin, se kokeili hampaat ja totes, että kalvot istuu niinku pitääki ja se oli siinä. Aikaa meni noin puol minuuttia. Ja seuraava aika on 21.4. Eli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Eroo lähtötilanteeseen alkaa huomaan jo. Ainakin ite. Etuhampaat on selvästi liikkunu ja vasen kulmahammas on siirtyny. Enää ei saa kieltä väliin. Mutta hassua on, että kuvista ei vieläkään huomaa mitään. Mutta tärkeintä kai on, että ite edes huomaa, että jotain tapahtuu.

ylhäällä alotus, alhaalla tänään otettu kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti