torstai 29. kesäkuuta 2017

All done !

Ne on suorat !

Ohi on. Uskomatonta. Enää ei tarvi olla harjaamassa joka aterian jälkeen hampaita. Kiinnikkeet hiottiin veks ja alahampaiden pintaa tasasemmaks. Manninen myös tasotti toisen etuhampaan pinnan, niinkun alussa lupas. Siinä meniki hetki, että löyty oikee sävy ja mun takia aikataulu heitti lopuks 20min.. Hups.. Sitte taakse laitettiin retentiolanka. Tuntuu hullulta että sen avulla hampaat pysyy muka suorassa, mutta pakko kai se on uskoo. En voi lakata peilaamasta !

Pelkäsin etukäteen hiukan sitä kiinnikkeiden hiomista, kun se hampaiden välien hiominen oli niin inhottavan tuntusta, mutta tää ei ollu yhtään sellasta. Ja lisäks se kesti ehkä 5min ja oli jo ohi.

oli pakko napata kuva viimisestä kerrasta. :D

Siinä on kaiki tallella olevat kalvot ja kasseista ja repuista kerätyt harjat ja tahnat ja kotelot joita oli pakko raijata mukana.
Hyvästi.

Kaikenkaikkiaan koko operaatio oli oikeesti uskomattoman kivuton ja helppo, vaikka se hampaiden harjaus välillä veettiki oikein olan takaa. Ja hintaa operaatiolle mulla tuli tosiaan se 1500€, kun oiottiin vaan yläkalusto.

Ja sitten hammaslääkäri. Mulla hammaslääkärinä toimi siis Jarmo Manninen, enkä vois olla tyytyväisempi herran työhön. Lisäksi tuoliin oli aina mukava istua, sillä miehellä on huumorintaju kohdillaan. Ei ollu myöskään mitenkä tavatonta, että Jarmo alko laulaa radiosta tulevan biisin mukana. :D Voin lämpimästi siis suositella Jarmoo ja Hymysuuta kaikille, jotka operaatioo harkitsee!
Loppuun vielä kuvat pelkästään hampaista valmiina.1 kommentti:

  1. Hei! Perustin Invisalign Suomi vertaistukiryhmän, jos joku lukijoistasi olisi kiinnostunut
    https://m.facebook.com/groups/274514456426562

    VastaaPoista